Raed Arafat s-ar putea vaccina, în direct, cu vaccinul anti-COVID!

Share:

Conform unei declarații inedite făcută de către Raed Arafat, acesta nu exclude posibilitatea de a se vaccina în direct, atunci când va apărea mult așteptatul vaccin anti-COVID. Șeful DSU a explicat cum va funcționa strategia de vaccinare și îi îndeamnă și pe alții să îi urmeze exemplul.

Raed Arafat a fost întrebat când vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID în România. Acesta a subliniat că specialiștii vor veni cu astfel de date imediat când ele sunt prezente, conform celor spuse într-un interviu acordat pentru observatornews.ro

„Vorbim de primul trimestru al anului viitor când se va începe vaccinarea. Când va veni exact să ştiţi că acest lucru o să se cunoască când este anunţat şi de la nivelul Uniunii Europene. Colegii care răspund pe partea de vaccinare vor veni cu astfel de date imediat când ele sunt prezente. De altfel, se lucrează în cadrul comitetului care a fost numit pe toate aspectele de planificare şi pe toate aspectele care sunt necesare administrării vaccinului, în număr cât mai mare, în rândul populaţiei care doreşte şi acceptă să facă acest lucru”, a răspuns Raed Arafat.

„Oamenii sunt supuşi unui bombardament de informaţii care multe dintre ele nu sunt nici validate, nici nu au bază ştiinţifică, chiar dacă unele dintre ele sunt spuse de unii medici, iar la acest moment, cred că prin puterea exemplului, vom putea arăta populaţiei, că cel puţin oameni cum suntem noi, care spunem că trebuie, o să ne vaccinăm şi noi la momentul respectiv”, a mai spus  Raed Arafat.

În final, Raed Arafat a subliniat că se va vaccina la vedere, deoarece are încredere în viitoare vaccinuri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.