Gura păcătosului, adevăr grăiește! Bill Gates prevede noi pandemii în următorii ani!

Bill Gates a declarat că ar trebui să ne aşteptăm şi în următorii ani la noi pandemii, însă de această dată este sigur că infecţiile nu vor mai avea acelaşi impact precum COVID-19. Miliardarul amertican este cel care în urmă cu cinci ani a anticipat pandemia de coronavirus.

Bill Gates, fondatorul Microsoft şi unul dintre cei mai mari filantropi din lume, susţine că ar trebui să ne aşteptăm şi la alte pandemii, după cea de coronavirus se va încheia. Miliardarul american este de părere că este doar o chestiune de timp până când omenirea se va confrunta cu noi microbi cel puţin la fel de periculoşi precum coronavirusul.

„Să sperăm că noua pandemie va fi peste 20 de ani de acum înainte, dar trebuie să luăm în calcul şi că ar putea fi peste trei ani. Nu va fi la fel de distructivă. Nu vom fi atât de proşti a doua oară […] Şi aproape fiecare ţară va răspunde aşa Coreea de Sud sau Australia au făcut-o, unde au testat rapid şi au pus oamenii în carantină, iar instrumentele noaste de testare vor fi mult mai bune”, a spus Bill Gates pe blogul său, citat de Marca.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.