Administrația Trump face un pas înapoi. Mike Pompeo, mesaj despre tranziția cu administrația Biden!

0

Administrația lui Donald Trump vine cu un nou mesaj pentru Joe Biden, prin intermediul secretarului de stat Mike Pompeo.

Secretarul de stat Mike Pompeo a declarat că Departamentul de Stat va „onora” promisiunea administrației Trump de la începutul acestei săptămâni de a începe tranziția cu noua administrație Biden, la doar câteva săptămâni după ce a sugerat că președintele va câștiga un al doilea mandat.

La doar o săptămână de la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, Pompeo spunea că „va avea loc o tranziție lină către o a doua administrație Trump”, refuzând să recunoască atunci victoria democratului Joe Biden.

„Acele lucruri pe care președintele ne-a îndemnat să le facem în conformitate cu decizia luată de GSA (Administrația Serviciilor Generale – n.red.) ieri, vom face toate aceste lucruri”, a spus Pompeo, referindu-se la Administrația Serviciilor Generale, care asigură o tranziție prezidențială, echipează cu spații de birouri și coordonează accesul la agențiile federale pentru a planifica trecerea de la o administrație la alta.

„Este o cerință legală și vom respecta întotdeauna această promisiune”, a spus Pompeo în timpul unui interviu pentru Fox News care a fost realizat la începutul acestei săptămâni și difuzat joi, potrivit CNN.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.