Infrastructura sportivă din Capitală, o prioritate pentru noul primar general, Nicușor Dan!

0
Noul primar general, Nicușor Dan, este decis să-și pună în practică ambițioasele proiecte cu care a câștigat Primăria Capitalei. Pe lângă auditul obligatoriu, în urma căruia Firea va trebui să răspundă, Nicușor Dan trebuie să câștige pe rând pariurile transparenței, al reechilibrării bugetului prin oprirea robinetelor jafului, și, nu în ultimul rând, al rezolvării spinoasei probleme legate de Termoenergetica. Apoi, rând pe rând,  problemele legate de trafic, spațiile verzi, curățenia, ordinea publică, vor putea fi rezolvate, punctual.
Nici problema sportului nu este neglijată de Nicușor Dan. Împreună cu premierul Ludovic Orban, primarul general a fost aseară la recepția lucrărilor Stadionului Steaua din Capitală.
„Pentru performanță, trebuie să oferi condițiile necesare sportivilor pentru a se antrena și pentru a evolua, iar infrastructura este una dintre aceste condiții.
Împreună cu premierul Ludovic Orban, am fost aseară la recepția lucrărilor Stadionului Steaua din Capitală. Este unul dintre cele trei stadioane moderne din București construite pentru Euro 2020, competiție amânată din cauza COVID-19.
Îmi doresc ca bucureștenii să aibă infrastructură sportivă modernă și apreciez efortul Guvernului pentru construcția acestui stadion. În timpul mandatului meu îmi propun să nu se mai piardă nicio bază sportivă din București. Dimpotrivă, Primăria Capitalei va sprijini dezvoltarea sportului de masă și a zonelor care să permită practicarea acestor sporturi.
Sper ca în curând să depășim perioada dificilă cauzată de pandemie, sportivii să poată juca, iar noi, suporterii, să ne bucurăm de meciurile echipelor favorite, din tribunele stadioanelor”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.