Băsescu sancționează dur ipocrizia partidelor lui Cioloș și Barna: „Cel mai mare pericol care pândește societatea românească este USR-PLUS!”

Share:

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care susţine că „discreditează valorile familiei”.

Potrivit lui Băsescu, cel mai mare pericol care pândește societatea românească este USR-PLUS iar ideologia pe care o promovează politicienii din USR și PLUS ar fi „toxică și dezgustătoare”.

„Un partid neomarxist, care a avut obrăznicia să ne propună să trăim la comun, numai că reacția a fost extrem de dură din societate. E un partid al gulerelor albe din administrație și multinaționale. Nu se poate lipi decât de eticheta de partid neomarxist, progresiștii. Cioloș este liderul lor. Ei propun renunțarea la valorile specifice societății competitive liberale.

Mi se pare o ideologie toxică și dezgustătoare. Cel mai neplăcut lucru este discreditarea valorilor familiei. Traiul la comun nu are nimic comun cu valorile familiei. Valorile Europei pleacă de la valorile creștine și de la familie”, a spus Traian Băsescu, conform stiripesurse.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.