Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj. Vine Adrian Mutu?

CFR Cluj se va despărți de Dan Petrescu, antrenor cu care a cucerit trei titluri la rând în Liga 1. Neluțu Varga, patronul ardelenilor, îl vrea pe Adrian Mutu (41), selecționerul echipei naționale de tineret.

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj, iar în locul său ar putea venbi Adrian Mutu. Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a declarat pentru Fanatik că „Ne-am despărțit de Dan Petrescu”. Ștefan Gadola, acționar minoritar, a dezvăluit la GSP Live că despărțirea nu a avut încă loc, însă este doar o chestiune de timp până ce aceasta se va înfăptui.

Neluțu Varga a început deja să lucreze la găsirea unui înlocuitor, iar Adrian Mutu este candidatul perfect. „Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea”, a mai spus Neluţu Varga.

Adrian Mutu este legat de echipa națională de tineret în prezent, pe care a calificat-o la EURO 2021 după ce a condus ultimele patru jocuri din campania de calificări. Imediat după meciul cu Danemarca U21 (scor 1-1) de acum aproximativ două săptămâni, care a asigurat calificarea, Adrian Mutu a declarat că își dorește să rămână acolo și că nu a purtat vreo discuție oficială cu reprezentații lui CFR Cluj.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.