George Simion și AUR, deciși să câștige pariul recredibilizării României!

Share:

Mai sunt doar șase zile până la votul din 6 decembrie, ziua în care ne vom alege noul Parlament. O zi crucială pentru viitorul României, un vot pentru modernizarea și recredibilizarea unei țări care a fost, timp de 30 de ani, “frontul” unor interminabile lupte pentru Putere, privilegii, funcții, între găștile politico-financiare care au condus, în interes propriu, România.

Astăzi, în contextul unei pandemii necruțătoare care a ucis peste 11.000 de români și care a adus grave prejudicii economiei naționale, în plin “război” PNL-PSD și în condițiile unei alternative mincinoase precum cea reprezentată de USR-PLUS ai cărei lideri “inundă” România într-un uriaș val de ipocrizie și demagogie, singura soluție reală pentru salvarea României este un vot masiv pro-AUR, pro-Alianța pentru Unirea Românilor.

George Simion împreună cu miile de colegi, candidați la alegerile parlamentare, competitivi, extrem de bine pregătiți, neimplicați în jocuri mizere de culise și deciși să pună umărul la dezvoltarea României, în toate județele țării, reprezintă garanția unui altfel de politică, unui altfel de management, unei prestații în slujba milioanelor de români.

România nu-și poate regăsi demnitatea și respectul în întreaga lume fără lideri politici noi, capabili să subordoneze orice decizie politică, interesului național.

Tocmai din aceste motive votul din 6 decembrie devine, parcă, mai important decât oricând, Iar ziua scadenței pentru liderii politici compromiși trebuie să fie, obligatoriu, 6 decembrie.

Alianța pentru Unirea România reprezintă forța politica indispensabilă recredibilizării României. Iar lupta din ultimii ani pentru poporul român a tânărului George Simion și a inimoasei sale echipe face, cu adevărat diferența, între lideri politici veritabili și politicieni de duzină.

Citește și
1 Comentariu
  1. Argentina Malcea spune

    Nimeni nu ne ofera pe tava Romania pe care ne-o dorim . Noi , romanii uniti , putem face o Romanie infloritoare .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.