Nicușor Dan, debut în forță la Primăria Capitalei. Noul primar general, 30 de zile de mandat de succes!

Primele 30 de zile de mandat ale noului primar general, Nicușor Dan, reprezintă un succes. Fie și din simplul fapt că Nicușor Dan a început rapid să găsească soluții pentru rezolvarea uriașelor probleme rămase nerezolvate în ultimii patru ani. Traficul este infernal, poluarea, la cote de avarie, Termoenergetica și RATB doi coloși care produc pierderi greu de gestionat, pandemia ridică obstacole greu de depășit, bugetul a fost devalizat… Provocările sunt numeroase, aparent imposibil de rezolvat.

După 30 de ani de primari generali, incapabili să-și depășească orgoliile și incompetența și care să înțeleagă că interesele bucureștenilor primează în dauna găștile politice și financiare care i-au controlat, noul primar general, Nicușor Dan, a înțeles că bucureșteanul merită respect, merită să știe adevărul, merită să fie un partener corect al Primăriei Generale în derularea proiectelor din viitorii patru ani.

Mai mult, parteneriatul cu Guvernul Orban reprezintă un atu uriaș pentru noul primar general, cel care va reuși, în aceste condiții, să implementeze mult mai ușor ambițioasele proiecte cu care se confruntă bucreștenii.

Tocmai din acest motiv, atacurile lui Firea, ale liderilor din Kiseleff și ale aplaudacilor de la televiziunile de casă pesediste,  la adresa lui Nicușor Dan, vor continua. Fostul primar general știe foarte bine că bucureștenii au văzut și înțeles, rapid, diferența dintre ea și Nicușor Dan. Știe foarte bine că mandatul său a reprezentat un uriaș eșec. Știe foarte bine că bugetul Primăriei Generale a fost căpușat de găști de partid și nu numai. Știe foarte bine că banii s-au epuizat iar mandatul noului primar general reprezintă o provocare uriașă.

Se anunță patru ani grei pentru noul primar general.Sunt convins, însă, că, după patru ani de mandat al lui Nicușor Dan lucrurile se vor schimba, la nivelul Capitalei, în direcția dorită de fiecare dintre noi.

În ciuda problemelor uriașe cu care se confruntă Capitală, noul primar general a reușit, înainte de toate, să aducă normalitatea în privința managementul la Primăria Capitalei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.