Nicușor Dan, o nouă promisiunie onorată: Bucureştenii nu vor avea probleme cu căldura şi apa caldă în această iarnă!

0

Primarul general, Nicuşor Dan, a anunţat, la începutul şedinţei de Consiliu General de miercuri, că bucureştenii nu vor avea probleme cu căldura şi apa caldă, precum cele întâmpinate în ultimele trei zile, în această iarnă.

Nicuşor Dan, edilul Capitalei, a spus că în ultimele trei zile au existat probleme mai mari decât de obicei deoarece temperatura a scăzut, iar sistemul nu suportă o creştere rapidă a presiuni deoarece conductele ar crăpa.

„Am avut o situație mai grea în ultimele zile, din cauza diferenței mari de temperatură, iar sistemul de transport este vechi și nu poate suporta schimbări mari de presiune de presiune. O să avem avarii, dar nu ca în ultimele 3 zile”, a declarat Nicușor Dan, în şedinţa CGMB.

De asemenea, edilul Capitalei a amintit că a fost semnat un contract de finanţare de 300 de milioane de euro  pentru modernizarea primei bucăţi a reţelei principale.

„Avem promisiunea de a semna încă un contract de încă 200 de milioane de euro pe PNNR”, a mai spus Nicuşor Dan.

„Există un call center care funcţionează la etajul 2 în Primărie, astfel încât cetăţenii să ştie despre problemele care apar în reţea”, a adăugat edilul Capitalei, NIcușor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.