Liberalul Sebastian Burduja: “Guvernul României nu intenționează să crească taxele sau impozitele actuale și nici să impună noi taxe în 2021!”

Share:

De mai bine de 30 de ani visăm la o clasă politică reformată, la tineri bine pregătiți, cu viziune, soluții și putere de muncă care să facă diferența, pentru fiecare dintre noi, în Parlamentul României. Tocmai din acest motiv votul din 6 decembrie devine extrem de important.

A venit timpul ca în Parlament să fie votați oameni competenți, dedicați interesului național, care sunt capabili să miște lucrurile în direcția cea bună.

Decizia tânărului liberal, Sebastian Burduja, candidat din partea PNL București pentru Camera Deputaților, de a informa cetățenii în privința planurilor/proiectelor pe care le va iniția în Parlament este salutară și reprezintă, până la urmă, o dovadă de transparență și respect față de alegători. Un demers care ar trebui urmat de cât mai mulți candidați.

“Au mai rămas doar câteva zile până duminică, 6 decembrie, data alegerilor parlamentare. Cu susținerea dumneavoastră, voi fi onorat să fiu reprezentantul bucureștenilor în Parlamentul României.

Voi fi un parlamentar în dialog permanent și transparent cu mediul de afaceri din București. Am deja o listă de idei, reieșite din discuțiile purtate mai multe companii în timpul mandatului meu ca secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice, dar îmi doresc ca fiecare proiect de lege pe care îl voi susține să reflecte nevoile dumneavoastră și realitățile economice, așa că voi începe imediat dialogul cu mediul de business din București și nu numai.

Vă asigur de faptul că Guvernul României nu intenționează să crească taxele sau impozitele actuale și nici să impună noi taxe pentru anul următor, cu toate că nu vom avea o situație fiscal-bugetară facilă. Preocuparea noastră este să susținem activitățile mediului de afaceri, pentru a contribui la dezvoltarea țării pe baze stabile. Și putem face aceste lucruri împreună.

Pe 6 decembrie, votați PNL”, a precizat, pe pagina de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.