Noul primar general, Nicușor Dan, implicare totală. Prioritățile ședinței extraordinare a Consiliului General al Municipiului București din 8 decembrie!

Share:

În timp ce fostul edil general, pesedista Gabriel Firea, continuă atacurile furibunde la adresa noului primar general, Nicușor Dan, acesta continua să se implice, activ, în rezolvarea problemelor cu care se confruntă bucureștenii. De la rectificarea bugetară pentru a plăti stimulentele destinate copiilor și adulților cu dizabilități, la ajutorul financiar pentru instituțiile independente din domeniul artelor spectacolului și până la eliminarea taxei pentru turism 2021, sunt doar câteva dintre prioritățile noului primar general.

“Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi.

Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor și adulților cu dizabilități, nou-născuților, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate și cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro. În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituțiile independente din domeniul artelor spectacolului și vom solicita Ministerului Educației și Cercetării preluarea cluburilor sportive școlare și a cluburilor copiilor din București. Va fi supusă de asemenea atenției CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021.

Sper în același timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marți, astfel încât să se poată alege și cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine și o adresă către instanță, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. M. C. Donici spune

    USR+PNL, putina maturitate!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.