Tăriceanu, revoltat: Peste 100.000 de români sunt în carantină sau izolare la domiciliu. Dreptul lor de a alege este grav călcat în picioare!

0

Călin Popescu Tăriceanu a avertizat că românii izolaţi sau carantinaţi la domiciliu ar putea întâmpina dificultăţi pentru a vota la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie. Fostul premier a precizat că aceşti alegători pot beneficia de o urnă specială „doar dacă depun o cerere şi o copie a deciziei de carantină emisă de DSP”.

Călin Popescu Tăriceanu a semnalat ce probleme pot avea alegătorii care solicită urna specială la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Se fac reglajele fine la „marea mangleală” de pe 6 decembrie! Autoritatea Electorală Permanentă le spune alegătorilor izolați sau carantinați la domiciliu cum pot să voteze!

Pe scurt: ei pot beneficia de o urnă specială DOAR dacă depun o cerere și o copie a deciziei de carantină emisă de DSP! Mă întreb cum să depună actele astea dacă sunt izolați? Au toți oamenii acasă XEROX-uri ca să facă copii după decizie? Au toți computere și mail-uri ca să le trimită pe internet?”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu candidează pe lista Pro România la alegerile parlamentare.

„Actualmente sunt peste 100.000 de români în carantină sau izolare la domiciliu! Dreptul lor de a alege este grav călcat în picioare! Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”, a mai precizat fostul preşedinte al Senatului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.