6 decembrie- ziua în care (ne) decidem viitorul. Un vot pentru candidații AUR, un vot pentru modernizarea României!

0

Mai sunt doar două zile până la votul din 6 decembrie, ziua în care ne vom alege noul Parlament și implicit direcția în care se va îndrepta România în următorii patru ani. Ce vor alege românii? Recredibilizare sau stagnare, investiții sau devalizarea bugetului de stat, meritocrație sau depolitizare?

Alianța pentru Unirea Românilor reprezintă o alternativă reală la dezastrul generat de guvernările ultimilor 30 de ani fie ele de stânga, de dreapta, sau partenere în alianțe de guvernare străine românilor.

Liderul AUR, tânărul George Simion, împreună cu miile de colegi, candidați la alegerile parlamentare, competitivi, extrem de bine pregătiți, neimplicați în jocuri mizere de culise și deciși să pună umărul la dezvoltarea României, în toate județele țării, reprezintă garanția unui altfel de politică, unui altfel de management, unei prestații în slujba milioanelor de români.

“AUR se adresează românilor dezamăgiți de felul în care s-a distrus industria, ni se taie pădurile și se distruge producătorul român și afacerile românilor. Avem la baza doctrinară patru piloni: familie, națiune, credință și libertate”, a precizat George Simion candidat AUR la Camera Deputaților pentru București.

De altfel, țara noastră nu-și poate regăsi demnitatea și respectul în întreaga lume fără lideri politici noi, capabili să subordoneze orice decizie politică, interesului național.

Românii nu au voie să uite că de peste 30 de ani românii sunt umiliți deo clasă politică iresponsabilă, incompetentă, coruptă și plină de dispreț la adresa cetățeanului. Ziua de 6 decembrie, ziua votului la parlamentare, reprezintă, până la urmă, ziua în care ne putem lua țara înapoi. Noi, milioanele de români care nu contăm decât în ziua votului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.