Paralela 45: Votați dreptul de a călători în siguranță!

0

Paralela 45 votează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 pentru vacanțe și normalitate și îndeamnă alegătorii să participe la vot, în mod responsabil. În anul în care pandemia de coronavirus a afectat afaceri și angajați, compania consideră necesarea implicarea tuturor pentru normalizarea situației.

“Ce ține de noi sunt respectarea regulilor referitoare la distanțare și igienă când mergem la vot și votarea politicienilor în care avem încredere că iau măsurile potrivite pentru normalizarea situației. Nu îndemnăm românii să voteze pentru un partid sau altul, ci să participe la vot. Încurajăm prezența la vot din rațiuni civice, nu politice. Este responsabilitatea noastră să votăm. Votați dreptul de a călători în siguranță!”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45

Paralela 45 votează pentru o societate normală, în care vacanțele și bucuria de a trăi sunt importante pentru autorități, pentru revenirea industriei turismului și măsuri economice care să o sprijine. Pentru a susține dorința românilor de a călători, Paralela 45 propune destinații sigure și hoteluri verificate din punct de vedere sanitar și a inclus în pachetele de vacanță, în 2020, asigurarea medicală și storno, acoperitoare pentru cazul îmbolnăvirii ori anulării, însă consideră că situația în care se află agențiile de turism necesită mai multă preocupare din partea autorităților.

Îndemnul la vot a fost lansat in social media (pe pagina de Facebook a turoperatorului): https://www.facebook.com/Paralela45/posts/10158012245167972

Un îndemn similar a fost lansat în mai 2019, cu ocazia alegerilor europarlamentare, compania arătând că exprimarea votului este responsabilitatea fiecărui cetățean pentru viitorul României.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.