Liderul PMP, Eugen Tomac, ii cheama pe romani la vot: Votul de duminică va decide cum va arăta România de mâine!

Share:

6 decembrie este, până la urmă, ziua scadenței pentru toți cei care au pus mai presus de interesul național, mizele mărunte de partid. PSD a demonstrat, cu vârf și îndesat, cât de mult respectă România și implicit milioanele de români. Scandaluri, lupte pentru Putere, iresponsabilitate, politizare excesivă, dispreț.

Tocmai de aceea, candidații PMP de la nivel național, cu un plus pentru cei din București,  oferă românilor o altfel de politică, o altfel de viziune, un altfel de management.

„România a trecut prin cea mai dificilă campanie electorală. Nu am mai avut niciodată alegeri în plină criză de sănătate publică.

Este însă un scrutin extrem de important, nu doar pentru partide, ci pentru Țară.
Votul de duminică va decide cum va arăta România de mâine. Avem două posibilități. Fie învestim un guvern nou imediat și începem munca pentru a Mișca România înainte, fie rămânem în aceeași stare de stagnare și nesiguranță pe care, din păcate, românii o simt de foarte mulți ani.
Pentru ca România să devină mai puternică, iar românii să privească cu mai multă încredere în viitor trebuie să ieșim la vot.
Votul și doar votul este singurul instrument prin care putem influența în mod real evoluția României.
Ieșiți la vot! Votați PMP! Împreună putem făuri România inimilor noastre!„, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PMP, Eugen Tomac.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.