Primarul general, Nicusor Dan, demonteaza o noua diversiune marca Firea-PSD

0
Un alt tip de management. Un alt tip de administrație publică. Un alt tip de mentalitate. Un alt tip de tratament față de bugetul de stat și cetățean. Asta este uriașa diferență dintre actualul edil și fostul edil, între Nicușor Dan și Gabriela Firea. Între un liberal și pesedist.
„Despre problema de ieri din spitalele Matei Balș și Colentina, unde căldura a fost întreruptă peste zi și a revenit azi-noapte.
Punctual, ziua de ieri. Spitalul Colentina nu a avut o problemă majoră, pentru că directorul medical, prevenit de anunț, a utilizat aerul condiționat și caloriferele electrice. În schimb, managerul Spitalului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, deși prevenit cu o zi înainte, nu a făcut nimic și a constatat seara că este frig.
Problema generală. În această iarnă, rețeaua de conducte pleacă cu așa de multe găuri, că intervențiile sunt inevitabile. Dacă nu sunt făcute, se atinge limita maximă de apă de adaos, presiunea scade și centralele se opresc automat. Vina uriașă aparține administrației PSD Firea care toata vara, nealocând bani și fiindu-i frică să facă intervenții în campania electorală, a lăsat rețeaua să se deterioreze. Au fost zeci de apeluri din partea Elcen, că necesarul de apă de adaos este aproape de limita maximă, de 3 ori mai mare decât în 2016, fără vreun răspuns din partea administrației PSD Firea. Dar despre această problemă voi vorbi curând și cu grupurile consilierilor generali , pentru că vreau să discutăm numirea noului Consiliu de Administrație al Termoenergetica”, a precizat pe pagina sa de Facebook, primarul general, Nicusor Dan.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.