Primarul general, Nicușor Dan, a votat pentru „dezvoltarea României și a Bucureștiului”

Share:

Nicuşor Dan a declarat că a votat la alegerile parlamentare pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului, precizând că pentru Capitală e foarte important să existe o colaborare cu autorităţile centrale.

La ieşirea din secţia de vot, Nicușor Dan a ţinut să transmită la mulţi ani tuturor românilor care poartă numele Sfântului Nicolae. De ziua lui, primarul Capitalei a declarat că a votat la alegerile parlamentare pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului.

„Vreau sa urez la multi ani celor care se numesc Nicoleta şi Nicolae. Am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului, am votat pentru colaborare şi pragmatism. Pentru Bucuresti e foarte important sa existe colaborare cu autorităţile centrale.  Am votat pentru justitie. Ii îndemn pe români să vină la vot pentru că e vorba de viata lor în următorii 4 ani. Îi indemn să voteze cu capul, sa aibă în minte ce s-a intamplat in Romania in ultimii 4 ani. Decidem acum următorii patru ani, a declarat Nicuşor Dan la ieşirea din secţia de vot.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.