AUR, unica soluție pentru românii dezamăgiți de politică. Mii de persoane se înscriu în Alianța pentru Unirea Românilor!

Share:

Românii s-au înscris într-un număr impresionant în Alianţa pentru Unirea Românilor, în ultimele 24 de ore. 15.000 de persoane au răspuns apelului lansat, luni, de copreşedinţii AUR George Simion şi Claudiu Târziu.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de AUR, 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în Alianţa pentru Unirea Românilor.

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Adeziunea de intrare în Alianţa pentru Unirea Românilor poate fi semnată online.

AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați, potrivit comunicatului de presă. Formaţiunea a obţinut 8,69 % din vorurile românilor pentru Camera Deputaţilor şi 8,77 % pentru Senat.

AUR, partidul înființat în septembrie 2019, va ajunge la Palatul Cotroceni, la discuții cu președintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, iar unul dintre liderii AUR, Dorin Lulea, a anunțat că propunerea lor pentru funcția de premier este Călin Georgescu.

”AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic.” – a anunțat vicepreședintele AUR pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.