Codrin Ștefănescu, un nou atac dezlănțuit la adresa lui Ciolacu, Grindeanu și Dîncu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, înlăturat din partid pentru că era un apropiat al lui Liviu Dragnea, a scris pe contul său de Facebook că, în condiţiile în care guvernul nu a gestionat bine pandemia, iar Iohannis a fost „cel mai bun agent electoral al PSD”, social-democraţii trebuia să aibă un scor astronomic la parlamentare.

Codrin Ştefănescu îi acuză pe Marcel Ciolacu şi apropiaţii săi, Sorin Grindeanu şi Vasile Dîncu, că ar servi interese externe partidului şi susţine că PSD nu poate fi mulţumit cu un scor mai mic decât cel de la alegerile europarlamentare, când social-democraţii se aflau într-o situaţie mult mai delicată decât în prezent.

„Werner a fost cel mai bun agent electoral pentru PSD! Din scârbā și lehamite, fațā de actuala guvernare, unii români au decis sā voteze contra! Nu Ciolacu, Grindiiianu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Dimpotrivā!

Am luat mai putine voturi ca la europarlamentare! Când erau toți împotriva noastrā și am fost susținuți atunci doar de nucleul dur al PSD! Care nu s-a speriat de amenințările și înjurăturile hastag-rezist!

Când Dragnea era demonizat și statul paralel investea sume și forțe uriașe pentru a ne discredita! Nu vā imbātați cu apā rece! Noul PSD, a lui Ciolacu și gașca securistoidā, s-a dezis public de noi și mesajul național-patriotic, a indepārtat din partid oameni ca Liviu Plesoianu, Șerban Nicolae, Petre Daeea, etc.

Cu oameni iubiți de popor, civili și curajoși, altul era scorul PSD astāzi! Ciolacu era speriat la 29% cā a obținut mai mult decât i se aprobase! Disperat cā șefii se pot supāra definitiv pe el. Și va avea soarta lui Zgonea! Noul PSD este doar la centru, in teritoriu, vechiul PSD s-a mobilizat și a câștigat alegerile! Exact in județele și exact liderii civili care stau in gâtul noii conduceri!

La greselile, brambureala și bătaia de joc la adresa românilor din partea guvernanților, PSD trebuia sā aibā astāzi un scor astronomic! Astronomic!!!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.