Clotilde Armand îl pune la punct pe Nicușor Dan în „scandalul gunoaielor” din sectorul 1

Share:

Clotilde Armand îl atacă pe Nicuşor Dan, după ce acesta a declarat că Primăria Sectorului 1 trebuie să plătească facturile la salubritate, astfel încât să se ridice gunoiul de pe străzi.

Clotilde Armand îi răspunde lui Nicuşor Dan, după ce acesta a intervenit în scandalul gunoaielor din sectorul 1.

„Am ascultat declarațiile Primarului General privind situația gunoaielor din Sectorului 1. Acum, nu știu dacă actualul primar cunoaște la fel de bine contractul firmei de salubrizare cu Primăria Sectorului 1… însă apreciez că ne-a oferit o soluție: să plătim facturile emise nelegal de această companie.

Așadar, putem trece peste decizia Curții de Conturi care a decis că tarifele pentru serviciul de salubrizare au crescut ilegal, putem trece peste faptul că nu avem buget votat și alocat pentru facturi și nu putem face rectificarea bugetară din cauza deficitului de 1 miliard de lei, putem trece peste dosarul de la DNA privind creșterea nelegală a tarifelor.

Dar putem trece și peste faptul că am început să verificăm facturile emise de firma de salubrizare și am găsit analizând aparatele GPS ale mașinilor că serviciile facturate nu au fost prestate?!

Dacă putem face toate acestea atunci îl rog public pe domnul Primar General al Bucureștiului să ne trimită o dispoziție semnată/parafată de dumnealui prin care își asumă achitarea facturilor.

Toți experții și tot aparatul Primăriei Sectorului 1 o să fie încântați. Vă promit că vom face tot posibilul și ne vom conforma. Până atunci îl rog să nu mai complice inutil lucrurile”, este mesajul transmis de Clotilde Armand.

Nicuşor Dan spune că Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, trebuie să plătească firmei de salubritate facturile, astfel încât să se ridice gunoiul de pe străzi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.