Lista scurtă a propunerilor de premier avansată de PNL

Liberalii s-au reunit miercuri, într-o ședință la sediul central din Modrogan, unde au stabilit propunerile de premier pe care partidul le-a avansat în cadrul consultărilor de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a mers la Palatul Cotroceni pentru a-i prezenta şefului statului propunerile de premier din partea PNL pentru noul Guvern. Potrivit unor surse liberale, Orban îi va prezenta lui Klaus Iohannis trei propuneri de premier.

Variantele de premier cu care Ludovic Orban s-a dus la Cotroceni sunt Nicolae Ciucă, actualul premier interimar şi ministru al Apărării, ministrul Finanţelor Florin Cîțu și Marcel Boloș, ministru al Fondurilor Europene.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat miercuri că liberalii vor discuta cele trei propuneri pentru funcţia de premier, printre care se numără şi actualul prim-ministru interimar Nicolae Ciucă, iar Ludovic Orban va avea o întâlnire miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre aceste propuneri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.