Virgil Guran, demis de „premierul interimar” Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă vine cu o nouă decizie radicală, la scurtă vreme după ce a preluat funcţia de interimat ca premier. Acesta l-a demis din funcție pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului. Tot în decursul zilei de azi au  fost demiși și secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase și Mădălina Ileana Simion, director de Cabinet al prim-ministrului.

„Dragii mei, vă anunț că mi-am depus demisia din funcția de Secretar General al Guvernului. Le mulțumesc colegilor din echipa guvernamentală pentru buna colaborare și pentru munca depusă, le mulțumesc funcționarilor Guvernului, care și-au făcut treaba repede și bine”, a scris secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, pe pagina sa de Facebook.

Virgil Guran, președinte al organizației județene Dâmbovița a PNL, a fost numit în funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban la începutul lui decembrie 2019.

Ludovic Orban a anunțat și-a depus mandatul de prim-ministru, luni seară, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, a fost desemnat premier interimar de către președintele României.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.