Clotilde Armand pune „punctul pe i”: Câți bani a luat avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, de la Primăria Sectorul 1!

Share:

Edilul de sector a făcut public cifrele pe care avocata lui Liviu Dragnea a luat-o de la Primăria Sectorului 1, pe vremea când Daniel Tudorache era în fruntea primăriei, informează Romaniatv.net.

Clotilde Armand readuce aminte că Flavia Teodosiu i-a cerut demisia din fruntea instituţiei pe care o conduce şi a adus în spaţiul public cât primea avocata lui Dragnea pentru servicii juridice. În perioada 2007-2020, aceasta a obţinut de la primăria Sectorului 1 peste 12 de mii de euro (574,537,95 de lei).

„Lucrurile încep să devină tot mai clare. Avocata lui Liviu Dragnea mi-a cerut demisia din funcția de primar. Și unde a comunicat domnia sa acest lucru dacă nu în publicația unui fost acționar al firmei de salubrizare care continuă să-și bată joc de cetățeni și de autoritatea locală.

Stimată doamnă avocat, vă promit că situația acestor gunoaie lăsate intenționat pe străzile Sectorului nostru va lua curând sfârșit. Cetățenii nu merită să fie ”victimele” unui fals război între prestatorul de servicii de salubrizare care forțează nota și modifică tarifele după cum dorește și autoritatea locală. Cetățenii vor să fie curat pentru că plătesc enorm de mulți bani pentru acest serviciu. Și vom rezolva situația. Deja a început să se ridice gunoiul.

Îmi dau seama că am deranjat niște grupuri de interese care erau abonate la banii publici ai primăriei. Și dacă tot discutăm de legi și respectarea acestora eu voi prezenta acum cetățenilor din Sectorul 1 câți bani a încasat avocata lui Dragnea de la Primăria Sectorului 1 pentru ”servicii juridice’. În condițiile în care primăria are departament juridic și juriști. Așa, în numele transparenței.

* În acest tabel regăsiți sumele acordate de Primăria Sectorului 1 pentru toate casele de avocatură.
LE.:Nu-mi dau nici o demisie. Îi voi face pe cei responsabili de această situație să răspundă în fața Justiției.”, a mărturisit Clotilde Armand, pe pagina de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.