Liderul AUR, George Simion, vrea profesioniști la conducerea țării: Nominalizarea lui Florin Cîțu ca premier de către PNL este o glumă!

Share:

George Simion a avut o reacţie surprinzătoare, după ce PNL a decis să meargă la Cotroceni cu propunere lui Florin Cîţu în funcţia de premier. Acesta, a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că nominalizarea lui Florin Cîțu ca premier de către PNL este „o glumă”.

Liderul AUR, George Simion, ironizează propunerea lui Cîţu în funcţia de premier. Simion a declarat de asemenea că nu este de acord cu niciunul dintre cei trei propuși de PSD, PNL și USR, respectiv Alexandru Rafila, Florin Cîțu sau Dacian Cioloș. Acesta spune că nu va accepta să intre în nicio coaliție de guvernare.

„Noi suntem a patra forță politică în momentul asta. Nu prea putem noi să propunem o variantă de prim-ministru pentru ca abia a aflat lumea de noi și am luat 10% din voturi. Așteptam sa vedem numele propuse de primele trei forțe: PSD,  PNL și USR. Numele vehiculate pana acum nu ne-au convins, ba chiar aceasta propunere cu Cîțu ni se pare o cacealma, o glumă.

Cred ca USR nu o să-l susțină pe Cîțu. Nu ne convin niciunul din aceste trei nume. Așteptăm negocieri, dialog, să venim și noi dacă va fi cazul cu o variante către celelalte 3 forțe politice dacă vor avea nevoie de votul nostru. Până acum nu am purtat nici o discuție în acest sens cu reprezentanții partidelor politice. S-ar putea mâine sau poimâine sa discutam și despre alte variante decât aceste 3 nume.

Am spus că nu vom intra în nicio coaliție de guvernare. Acesta este mandatul pe care alegătorii noștri ni l-au dat. Nu putem trăda acest mandat. Avem mandat să votam profesioniști, la conducerea țării, care să fie patrioți, cinstiți și buni profesioniști”, a spus Simion, la B1.

„PNL îl propune prim-ministru pe Florin Cîţu după ce a luat 25 la sută și președintele a făcut campanie pentru PNL”, a mai declarat George Simion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.