Alianța pentru Unirea Românilor, ținta unei campanii masive de denigrare. Liderii AUR, revoltați!

Share:

Liderii Alianței pentru Unirea Românlor, George Simion și Claudiu Târziu, susțin că partidul este denigrat în ultima perioadă, în special după alegerile parlamentare prin mesaje postate prin niște conturi false, scrie realitateadebucuresti.net. Declarațiile au fost făcute joi seară, în exclusivitate, la emisiunea „Legile puterii”, moderată de Alexandra Păcuraru, la Realitatea PLUS.

„Ni s-au făcut multe conturi false după ce am intrat în Parlament. Am raportat la Facebook, la Instagram,” a declarat George Simion la „Legile Puterii.” „Eu ascult rock. (…) Să interzicem muzica rock e o bătaie de joc. (…) Nu poate să existe așa ceva. E cont fals. S-au spus multe minciuni în spațiul public. Toată lumea poate să își pună o poză cu ramă de AUR. pe rețelele de socializare.”

Și Claudiu Târziu, co-președinte AUR. a susținut în emisiunea „Legile Puterii,” că postările instigatoare vin de pe niște conturi false.

„Sunt zeci și sute de pagini false făcute, care vehiculează tot felul de aberații în numele nostru. (…) Ținta unora pe mediul online este ca să ne denigreze,” a spus Târziu.

Precizările vin în contextul în care în mediul online a fost atribuită organizației AUR Tulcea o petiție online care susține interzicerea muzicii rock în România.

Mai mult, George Simion, a reiterat joi seară, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea Plus, că Președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat. În privința programului partidului pentru dezvoltarea țării, acesta susține că una dintre priorități trebuie să fie gazificarea României.

”Acest președinte nu este extraordinar. Este absent, de șase ani nu face nimic pentru națiunea română și s-a implicat activ în campania electorală”, a prezentat ca argument pentru suspendare Simion.

Liderul AUR. susține că are și soluții pentru reconstrucția țării. ”Cred că suntem singurii care asigură o soluție viabilă: control asupra resurselor naturale ale României. Nimeni din actualele partide, din partidele sistem nu îndrăznește să ridice această chestiune. E printre cele mai bogate țări din UE și avem populația cea mai sărăcită. Avem petrol, gaze naturale în Marea Neagră pe care nu le folosim. Nu le folosim casnic pentru că avem în România un procent de 30 și ceva la sută gazificat. Industrial, putem folosi gazul la ramuri precum petrochimia. Putem să dăm o soluție pentru mediul urban prin gazificarea aproape completă a României, prin intermediul fondurilor europene. Am renunțat la orice gândire strategică pentru țara asta și la locuri de muncă”, a spus Simion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.