Premierul interimar, Nicolae Ciucă: „Infirmăm fake news-urile prin care se anunța că se intră din nou în lockdown”

Share:

Premierul interimar al României, Nicolae Ciucă a anunțat, în urmă cu doar câteva momente, că starea de alertă va fi prelungită oficial astăzi, în ședința de Guvern care se desfășoară începând de la ora 10:00 la Palatul Victoria. „Vom analiza proiectul de HG prin care se va prelungi starea de alertă și cu această ocazie infirmăm și fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a spus Ciucă.

„S-a luat o decizie. Domnul Raed Arafat a explicat deja în conferința de presă de aseară că nu se produc modificări față de hotărârea anterioară, excepție modul de transport în interior telecebinelor. Vom analiza proiectul de Hotărâre de Guvern prin care se va prelungi starea de alertă și cu această ocazie infirmăm și fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a anunțat Ciucă.

Un alt subiect aflat pe ordinea de zi a ședințeid e astăzi este legat, potrivit premierului, de carantinarea unor localități ca urmare a creșterii cazurilor noi de infectare cu COVID-19.

„Deși avem o cifră constantă de pozitivivare, din discuțiile pe care le-am avut pe acest subiect, avem o creștere de până la 35 de localități carantinate. Situația este legată de creștere numărului de pozitivări la nivelul Capitalei. Este vorba de aspecte tehnice, așa că îl las pe domnul Arafat să prezinate elementele de anliză”, a mai spus Ciucă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.