Românii, singura prioritate. George Simion și Claudiu Târziu demontează diversiunile create în jurul AUR

1

Claudiu Târziu, fost jurnalist şi copreşedinte al AUR, împreună cu liderul George Simion, au încercat să demitizeze miturile care se coagulează în jurul acestei noi şi surprinzătoare entităţi politice, au acordat un interviu la Marius Tucă Show, informează Romaniatv.net.

Cei doi au vorbit despre cum s-au cunoscut, dar şi de unde vine ştampilă de legionari.

Ne-am cunoscut pe baricadele aceleiaşi cauze comune, am purtat o discuţie amănunţită în timpul referendumului pt familie. Românii au trădat această cauză. Am făcut campanie cum ne-a dus pe noi capul. În afară de televiziunea dvs n-am fost la nicio altă tv în campania electorală”, a precizat George Simion.

Ei spun că nu suntem doar legionari, suntem, legionari fascişti, anarhişti, CTP a zis că suntem naţionalişti, ceauşişti. Ne-au acuzat inclusiv că suntem împotriva rockerilor. Nu suntem împotriva rockerilor

Tot timpul am făcut politică. Eu am considerat că a face presă nu e doar un act de informare, ci şi de formare. Am şi prieteni care sunt rockeri şi cântă în corurile bisericeşti. Călin Georgescu este o persoană particulară, deocamdată. L-am propus ca premier pt că a fost singurul specialist care a articulat o viziune pentru România„, a spus Claudiu Târziu.

Opinia lui George Simion despre o posibilă alianţă cu UDMR: „Noi le-am promis oamenilor să nu facem coaliţie de guvernare cu actualele partide guvernamentale. Avem timp să creştem. S-ar putea să avem alegeri anticipate. Nu aşteptăm până în 2024 să-l dăm jos pe Iohannis pt că naţiunea română are nevoie de preşedinte acum, nu în 2024.

Noi avem mandat de la alegători să nu facem coaliţie, nici cu stânga, nici dreapta. Dar avem proiecte pe care le vom discuta cu fiecare forţă politică în parte. Am văzut că nu avem voie să colindăm, am înţeles că avem voie să tăiem porcul. Vom lupta pt ce am spus în campania electorală. Şi pt că micul producător să fie promovat.”.

Claudiu Târziu promite că nu va face „circăraie” în Parlament: „Nu vom face ce a făcut USR, nu ne tăvălim pe jos în Parlament. O să facem faţă acestei demnităţi cu care am fost învestiţi de români. Nu vom începe cu circăraie. Mă ameninţa un coleg de la un partid că nu ne lasă el să facem circ. Nu asta e intenţia noastră. La Cotroceni mergem cu seriozitate, preşedintele o să rămână pe varianta lui, noi ne vom continua planul nostru„.

Nici subiectul Lavric nu a rămas neclarificat.

Claudiu Târziu: „Între altele, noi mai scriem şi literatură. E un text literar pe care ei l-au dat drept declaraţie politică. Una e ce face un creator cu opera lui şi alta este ce face un om în societate. Lavric nu e un misogin. Lavric iubeşte femeile. Lavric ţi-e şi ruşine să-i treci prin faţă„.

George Simion.: „Sorin Lavric are tot sprijinul nostru. Eu respect femeile. Orice membru AUR trebuie să respecte femeile. Iubim femeile, iubim rockerii, îi iubim pe fraţii noştri etnici maghiari, dar dacă stau să mă scuz de fiecare dată, nu o să mai vin la tv„.

Citește și
1 Comentariu
  1. Bordianu Gheorghe spune

    MA BUCUR PENTRU PARTIDUL AUR PENTRU CA SUNT MEREU VITEJI ȘI CURAJOȘI. AM OBSERVAT CA IUBESC ADEVĂRUL ȘI URĂSC MINCIUNA. DACĂ O SA L DEA JOS PE HITLER V A FI CEA MAI MARE REALIZARE DE PRIM PLAN DIN ISTORIA ROMÂNIEI. BRAVO!!!!!!!! /!!!!!!!! DE MII DE ORI BRAVO!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.