Clotilde Armand o pune la punct pe Firea în „scandalul gunoaielor din sectorul 1”: „Luați diamantele de la Tudorache și plătiți facturile!”

0

Clotilde Armand îi răpunde Gabrielei Firea, după ce fostul primar a intervenit în scandalul gunoaielor din sectorul 1.

Scandalul gunoaielor din sectorul 1. Clotilde Armand i-a sugerat Gabrielei Firea să ia diamantele de la fostul primar Daniel Tudorache şi să plătească cu ele facturile la gunoi.

„Înțeleg că fosta primăriță a Bucureștiului a găsit soluții virtuale pentru criza gunoiului din Sectorul 1. Interesată preocupare mai are stimabila. La fel și fostul edil al Sectorului. Au uitat rapid cei doi cine a administrat orașul până acum câteva luni și cine nu a plătit operatorului de salubrizare facturile.

Stimată doamnă, vă propun eu o soluție reală pentru rezolvarea acestei crize în care ne-a adus colegul dvs. de partid.
Notați-vă bine: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi. E simplu.”, a scris Clotilde Armand pe reţelele de socializare.

„Bucureştiul nu trebuie să ajungă precum Napoli în 2008! Am găsit soluţia de urgenţă pentru criza gunoaielor din Sectorul 1 al Capitalei.

REBU, societate de salubrizare la care Consiliul General deţine jumătate din pachetul de acţiuni, să intre rapid în sectorul 1 şi să strângă toate maldărele de gunoaie lăsate pe străzi, printre străzi, pe lângă blocuri şi spaţii comerciale.

Sectorul 1 a ajuns un focar de mizerie, boală, transmitere de paraziţi, în plină pandemie. Nu putem sta toţi cu mâinile în sân!”, a scris Firea pe Facebook.

Reamintim că străzile din Sectorul 1 sunt pline de gunoi de mai multe zile, după ce compania Romprest a anunţat că nu mai ridică depozitele necontrolate de deşeuri, adică ceea ce aruncă oamenii la întâmplare pe stradă. Motivul: Primăria Sectorului 1 nu a mai plătit facturile de patru luni.

Valoarea facturilor rămase restante sunt în valoare de 95 de milioane de lei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.