Florian Colceag, antrenorul de genii: AUR face o altfel de politică. Până acum voturile au fost cumpărate!

0

Florian Colceag, membru AUR, a vorbit la Televiziunea Naţională despre planurile pe care le are formaţiunea politică în perioada imediat următoare. De asemenea, antrenorul de genii spune unde au greşit restul partidelor când au preluat guvernarea.

Florian Colceag a vorbit, de asemenea, despre pericolele care sunt în momentul actual în lume, iar omenirea ar fi într-un „al treilea război mondial”, care nu este cu arme ci unul psihologic şi medical.

„Noi să fim înţeleşi. Lucrurile se petrec într-un triumvirat. Dinamica o au tinerii. Noi avem în primul rând vârsta, experienţa şi al treilea factor, au strategiile.

Reţeaua profesioniştilor are invenţii, soluţii pentru managementul şi rezolvarea crizelor. Trebuie să ai cu ce să pui în valoare. Dacă ne uităm la promisiunile celorlalte partide, de-a lungul anilor, observăm că nu a fost îndeplinită. Pentru că nu a avut susţinerea specialiştilor. Acum această susţinere e mai mult decât importantă. Trăim crize majore acum, care vor creşte. Trebuie să ştim că nu e suficient să faci promisiuni, dacă nu are cine să pună la cap toate strategiile.

Sunt trei dimensiuni, una practică, una dată de crize şi o altă dimensiune dată de inteligenţa şi capacităţile celui care găseşte soluţii. Până acum niciun ministru nu a susţinut un test de sensibilitate, de inteligenţă, nu s-a uitat nimeni ce au făcut înainte. Voturile au fost cumpărate, simplu! Îşi depuneau oamenii bani la partid, şi-au vândut casa, maşina, doar să câştige un scaun. Avem un al treilea război mondial, psihologic, medical, nu cu arme. Se întâmplă pe toate planurile şi direcţiile. Există foarte multe studii şi articole ştiinţifice care studiază COVID şi 5G. Noi suntem cu toţii în pericol în momentul actual.

Copiii suferă fără să aibă cum să răspundă. Am vorbit cu oameni din diverse ţări, şcolile sunt deschise. Stresul pe care îl au copiii în momentul de faţă. Măsurile care s-au luat sunt foarte tâmpite şi dăunătoare. Oamenii trebuie să înţeleagă că avem nevoie de normalitate”, a spus antrenorul de genii, pentru TVR 1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.