Ciolacu pune tunurile pe Orban și Barna: „Doi looseri care vor să obţină şefia la Cameră!”

0

Marcel Ciolacu susţine că miza negocierilor dintre PNL, USR PLUS şi UDMR o reprezintă păstrarea funcţiilor de preşedinte de partid de către Ludovic Orban şi Dan Barna. Preşedintele PSD consideră că cei doi oameni politici sunt „doi looseri, amândoi au pierdut alegerile care vor să obţină şefia de la Camera Deputaţilor ca să se salveze în interiorul partidului”.

Marcel Ciolacu a afirmat că partidele de Dreapta negociază într-o vilă a RAAPPS care poate fi folosită de către demnitari. Niciunul dintre participanţi nu se numără, însă, printre cei la dispoziţia cărora se află Vila Lac 1, reclamă liderul social-democrat.

„De fapt ceea ce se întâmplă este total neconstituţional, în aceste zile la Vila Lac 1, vilă a protocolului de stat. Nu ştiu dacă ai voie să foloseşti pentru aşa ceva, mai ales că nu este un demers, repet, constituţional şi, din câte ştiu eu, domnul Ciucă este primul ministru. Vila Lac 1 este la dispoziţia primului ministru, a preşedintelui Camerei, sau preşedintele ţării, sau preşedintele Senatului. Nu am înţeles, poate o să explice cineva, la un moment dat”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3,

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.