Muzicianul de excepție, Nicolae Voiculeț: AUR este lumina care a avut curajul să arate adevărata față a crizei politice din ultimul an!

0

De câteva zile în Parlamentul României strălucește o speranță pentru români, acei români care nu sunt doar niște “votanți” sau “alegători” așa cum sunt numiți de politrucii care fac “marea politică”, sunt oamenii numerelor de aur ale unei țări care de sute de ani a împodobit multe palatele și castele ale Europei cu aurul din pământul străbun.

Soluția noastră pentru oameni a fost catalogată ca radicală pentru că nou nu suntem pe agenda celor care dețin puterea mecanismului minciunii. Noi vrem adevărul și vrem să facem dreptate!

În ultimile luni de frustrare și chiar de suferință pentru unii dintre noi, ne-am găsit suficiente motive în fiecare zi ca să ne dăm mâna în această alianță de salvare națională.

Metoda de guvernare a liberalilor susținuți de celelalte partide parlamentare, a fost tranzacția politică și disprețul permanent pentru fondul principal de nevoi ale românilor.

Restricțiile de tot felul, ieșirile dictatoriale zilnice ale lui Klaus Iohannis, fraudele comise de un guvern nevotat de nici un român, numirea unor primari de alte naționalități, cu agende globaliste, sunt câteva din multele motivele care ne-au făcut pe toți să ne punem semne de întrebare.

Acest plan de preluare a țării prin străini, e confirmat de existența celui mai mic interes al celor de la putere, pentru binele cetățenilor.

Am fost obosiți și sătui de falsitatea politică a partidelor mincinoase, de aceea am hotărât să construim acest drum, spre dreptatea noastră a celor mulți, prin realitatea pe care ne-au oferit-o ei.

În căutarea unui viitor alături de AUR pe 6 decembrie, au venit profesori universitari, academicieni și filozofi, artiști, oameni de știință, scriitori, ingineri, doctori, profesori, militari în rezervă și mulți foarte mulți tineri.

Suntem împreună cu oameni aflați la capătul răbdării, cu visători și tineri scârbiți, care vor să fugă din țară, răzbunători pacifiști, mulți patrioți și credincioși ortodocși.

Noi venim de jos dintre oameni și știm cum este când cineva se joacă cu răbdarea și entuziasmul tău, iar acum am demostrat că revanșa populară taxează când nu te aștepți.

Toate celelalte partide au ignorat lucruri pe care noi le știm și le trăim, bătându-și joc de sensibilitatea și dorința oamenilor care au fost uitați de această clasa politică. 

De aceea nu ne-am sfiit să ridicăm vocea adevărului deasupra minciuni incorect politice, având un discurs național în care credem, mesaj pe care liderii celorlalte partide se tem să-l asculte și să-l abordeze.

Viitorul nostru politic a-nceput să fie scris cu litere de aur, pentru că este viitorul românilor și al României.

Suntem loiali electoratului așa cum și ei au fost loiali nouă, lansând împreună un nou trend al naturaleții politice. Nu e de mirare că a doua zi după alegeri ni s-au alăturat peste 15.000 de noi membri, pentru că suntem autentici ca și emoția din sufletele oamenilor pe care i-am convins să vină alături de noi fără să-i invităm. Astfel de momente unice au mai fost în istorie și au făcut istorie, marcând generații întregi.

Voturile noastre le-am primit sincer din nevoia schimbării, făcând din AUR un partid organic, real, pentru că noi cei care suntem motorul acestei alianțe suntem oameni reali și sinceri.

Noi nu suntem militanți și patrioți de ieri de azi.. avem aceste convingeri și trăiri pe care le-am arătat de mult timp, dar nu toți au avut ochi să le vadă. 

Susținem identitatea națională și valorile României, Biserica, familia tradițională, unirea și cam tot ceea ce majoritatea partidelor tradiționale au uitat că ar trebui să reprezinte.

De aceea s-a întâmplat marea “surpriză” (așa cum o numesc mulți analiști frustrați) pentru că avem cu noi sinceritatea și adevarul pe care nu le mai întâlnești în garniturile cu măști ale partidelor învechite.

AUR este lumina care a avut curajul să arate adevărata față a crizei politice din ultimul an, venită din dorința firească de a aduce normalitatea în rândul oamenilor lăsați în întuneric, chiar de cei care se credeau licuricii României. 

Noi cei din AUR suntem un glas încă în formare, dar cu sonorități înalte de autentic, care am scos din Parlament 3 partide, conduse de doi foști premieri și un fost președinte, care au adunat, în total, optsprezece ani de guvernare a României.

Pentru mine românii nu sunt un simplu număr,  sunt “Numărul de AUR”!

“Secțiune de Aur” a României sunt oamenii ei, iar cel care acum ne reunește în această stare, este “electromagnetistul” George Simion.

Nicolae Voiculeț

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.