Fostul fotbalist, Florinel Ursu, a murit de coronavirus!

0

Doliu în lumea sportului românesc! Un apreciat fotbalist s-a stins din viață din cauza infecției cu coronavirus, la vârsta de doar 38 de ani.

Fostul fotbalist Florinel Ursu, infectat cu Covid-19, a murit, a anunțat miercuri dimineața clubul FC Botoșani.

Clubul FC Botoșani a anunțat miercuri dimineața moartea fostului atacant al echipei.

„Fostul atacant al FC Botoșani, Florinel Ursu, în vârstă de 38 de ani, a pierdut lupta cu viața! Infectat cu virusul Covid-19, Florinel a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook.

Lupta cu coronavirusul e din ce în ce mai grea. Medicii se plâng că nu mai sunt locuri pentru pacienții în stare gravă la Terapie Intensivă și avertizează că numărul infectărilor va fi tot mai mare în perioada sărbătorilor.

Managerul interimar al Spitalului Județean Sibiu, colonelul Constantin Vlase, a avertizat că persoanele care decid să sărbătorească de Crăciun în grupuri extinse au șanse mari să petreacă Anul Nou în spital.

”Să fim sănătoși! Dacă vom fi în jurul bradului de Crăciun în grup restrâns, în familia restrânsă, cu siguranță că vom putea fi și la masa de Revelion în același grup restrâns. Dacă vom fi în grup lărgit, unii vor fi, de Revelion, la spital”, a transmis medicul colonel Constantin Vlase, managerul interimar al Spitalului Județean Sibiu

Grupul pentru Comnunicare Strategică a anunţat peste 6100 de cazuri noi COVID-19 la 25.185 de teste şi 204 decese în 24 de ore. De asemenea, 1.255 de pacienţi cu virusul SARS – COV 2 sunt internaţi la ATI.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.