Vasile Dâncu atacă dur: „Propunerea Florin Cîțu-premier este una caricaturală!”

0

Vasile Dâncu a reacţionat după ce Ludovic Orban s-a autopropus premier. Președintele Consiliului Național al PSD a amintit, la România TV, de o situaţie identică ce a avut loc în primăvară, când, la fel ca acum, Orban s-a propus prim-ministru în locul lui Cîţu.

Vasile Dâncu nu se declară surprins de dorinţa lui Ludovic Orban de a ocupa din nou fotoliul de premier.

Vasile Dâncu spune că se aştepta ca propunerea lui Florin Cîţu pentru fotoliul de premier să fie una caricaturală. În opinia sa, ministrul Finanţelor nu e decât „un iepuraş”. Președintele Consiliului Național al PSD a atras, de asemenea, atenția că o majoritate PNL-USR-PLUS-UDMR nu va putea face reformele pe care românii le așteaptă.

Era previzibilă că propunerea cu domnul Cîțu era o propunere caricaturală. Cîțu era doar un iepuraș! Mai este o bătălie pentru scaunele din Parlament, ea este doar la început.

Noi mergem mai departe cu proiectul nostru. Dacă va fi o majoritate în Parlament, noi vom demara, din a doua zi, o opoziție puternică. Dacă se face această majoritate prin excluderea PSD înseamnă o majoritate slabă, care nu va putea face nicio reformă structurală. Trebuie regândită poziția față de PSD, fără de care nu se poate face nimic”, a declarat Vasile Dâncu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.