Cosmin Olăroiu, sezon de excepție în China în plină pandemie

0

Cosmin Olăroiu (51 ani), antrenorul lui Jiangsu Suning, a vorbit despre performanța reușită în China, dar și despre echipa națională a României.

Cosmin Olăroiu a câștigat campionatul în China și va juca finala Cupei Chinei.

Antrenorul român a dezvăluit că nu se aștepta la o asemenea performanță și nu a fost deloc ușor mai ales în contextul pandemiei.

“Nu, mai ales că nu a fost deloc ușor să ajungem aici, mai ales în contextul pandemiei, plus multe alte probleme care nu se văd și pe care nu le știe nimeni. Ceea ce au făcut acești băieți este absolut fantastic, nu am cuvinte să descriu cât sunt de mândru de ei. Noi suntem închiși de 120 de zile într-un complex cu șapte hoteluri, în care sunt cazate toate echipele.”

“Nu avem voie să ieșim. Deloc. Psihic este destul de dificil de asimilat, jucătorii au și ei familii, copii. Plus că se mai plictisesc, este greu să vezi și să faci zi de zi același lucru, pe o suprafață delimitată. Cu toate acestea, ei au reușit să rămână motivați și să facă performanță. Una la care nu se aștepta nimeni.” a declarat Olăroiu pentru Playsport.ro

Fostul antrenor al FCSB-ului, Cosmin Olăroiu este părere că grupa de calificare a României la CM din Qatar este una grea.

“Una grea. Nu există, de fapt, grupă ușoară. Cele mai grele meciuri sunt cele în care ești considerat favorit, să știti. Aici trebuie adoptată politica pașilor mărunți. Fiecare meci trebuie pregătit individual foarte bine, iar Mirel știe exact ceea ce are de făcut, el este foarte bine pregătit.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.