Dan Barna îl ironizează pe Rareș Bogdan

0

PNL şi USR au înțeles care este miza acestor alegeri și doresc să arate că lucrurile merg ca pe roate la negocieri, că vom avea curând guvern şi partidele care vor să formeze coaliţia de guvernare se înţeleg. Însă puțini știu ce se întâmplă în spatele ușilor închise.

Dan Barna, după ce Rareș Bogdan a spus la negocieri că ”iese fum alb. Rareş Bogdan şi Dan Barna, vineri dimineaţă, când au sosit la negocierile de la Vila Lac 1.

Rareş Bogdan şi Dan Barna au lăsat să se înțeleagă, vineri dimineaţă, când au sosit la negocierile de la Vila Lac 1 că totul merge conform planului, iar un guvern pare să se contureze cât mai bine, potrivit Antena 3.

Astfel, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, pe modelul de săptămâna trecută al lui Dragoş Pîslaru (USR-PLUS), a spus la intrarea pe poarta de la Vila Lac 1, că iese fum alb şi sigur azi avem guvern.

Dragoș Pîslaru (USR-PLUS) anunța sâmbăta trecută „fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliției”.

Dan Barna, la intrare la Vila Lac, a spus vineri, întrebat dacă iese fum alb astăzi, aşa cum a susţinut Rareş Bogdan, a răspuns: „Eu am rumeguş în portbagaj, e ok”.

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR pentru viitorul României s-au reluat vineri dimineaţă, la Vila Lac 1.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.