Liderii AUR declară război imposturii din politică. Orice compromis cu actualele partide parlamentare, exclus!

Share:

Teama actualei clase politice de George Simion și AUR este de înțeles cât timp liderii Alianței pentru Unirea Românilor sunt deciși să pună punct nocivele compromisuri și să miște România în direcția dorită de fiecare dintre noi.

De altfel, scorul uriaș obținut de Alianța pentru Unirea România la alegerile parlamentare de duminică (peste nouă la sută!) a fost, practic, un vot masiv al românilor, patrioți, scârbiți de interminabilele lupte politice, de disprețul cronic al clasei politice față de cetățean, de incompetența, iresponsabilitatea și lipsa de transparență a unor lideri politici care au uitat că menirea lor este alta.

George Simion și AUR au propus românilor o altfel de politică, una subordonată interesului național, una aflată, exclusiv, în slujba milioanelor de români. Iar candidații AUR au reușit printr-un discurs ferm, pro-România, să convingă sute de mii de români să le acorde votul.

Reacția fermă a lui George Simion la adresa partidului etnic UDMR arată, înainte de toate, că pentru liderii AUR, România va prima de fiecare dată în dauna unor jocuri politice mizere.

Liderul partidului AUR, George Simion a solicitat, de altfel, demisia Guvernului și a președintelui Klaus Iohannis pentru că românii din diaspora nu au putut vota la alegerile parlamentare. Mai mult, George Simion și colegii săi au respins categoric orice fel de compromis cu actualele partide politice.

Alianța pentru Unirea Românilor continuă, în aceste condiții, lupta pentru normalizarea și modernizarea României, dar și  pentru recredibilizarea clasei politice. Românii merită respect, implicare, competență, de la liderii politici. Iar AUR poate, prin reprezentanții săi, să răspundă uriașelor așteptări ale românilor.

 

Citește și
2 Comentarii
  1. 0747427280 spune

    Doamne ajuta tuturor Romanilor depretutindeni, penteu intoarcerea lor pe pamintul strămoșesc. .și cu AURUL impreuna sa luptam.Amin.Amin.Amin 😢.🙏

  2. Cristea Irina spune

    Ma numesc Cristea Irina si pot SA va spun CA alinta Aur Sant perfecti pentru a face dreptate prin puterea lui dumnezeu tatal ceresc si fiul Amin si SA aduca populatia Romania cu picioarele pe pamant si la realitate la viata normala si cu frica de legea domnul Isus hristos si tatal ceresc amin si SA avem Fe munca SA nu Mai fie nevoie SA plece Romani peste hotare SA Ramana an Tara lor si langa familia lor SA poate creasca copii Mari prin munca dreapta si corecta si cu frica de dumnezeu tatal ceresc si fiul Amin si multe altele printre ele doamne ajuta antreaga omenire si pe alianta Aur pentru a fi in bun patriot pentru Tara Romaniei doamne ai ma de ei de noi doamne iartane Caci nu stim CE rautati multe si pacate facem an numele lui Isus hristos Amin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.