Marcel Ciolacu: Orban, Barna și Gașca pierzătorilor trag de ciolanul guvernării!

Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de ANAF, avertizează liderii PSD, vineri, pe o reţea de socializare.

„Anul acesta cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite!
Primul efect dur al inconștienței declanșate de lupta pe ciolan a Coaliției pierzătorilor se va vedea exact de Crăciun! Românii cu venituri afectate de pandemie vor avea conturile poprite de la ANAF, în lipsa unui Guvern care să amâne termenul de la care se reiau executările silite.

Demisia premierului Orban şi blocarea negocierilor unui nou Guvern a lăsat țara pe mâinile unui Guvern interimar, care nu poate emite ordonanțe de urgență. Drept urmare, măsura nu poate fi prelungită în timp util, iar suspendarea executării silite încetează chiar pe 25 decembrie 2020.

De Crăciun așadar, datorită inconștienței lui #Orban, în loc să bată Moșul la ușă va bate portărelul! Popririle de conturi și executările silite pot începe din 28 decembrie 2020, prima zi lucrătoare după Crăciun, fapt confirmat și de ANAF presei economice.

Orban, Barna și Gașca pierzătorilor trag de ciolanul guvernării, în vreme ce românii și firmele locale sunt puse să plătească acest chiolhan al puterii!”, se arată în mesajul transmis de PSD, pe contul de Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit joi, telefonic, la România TV, pentru a comenta negocierile dintre PNL, USR-PLUS şi UDMR în vederea alcătuirii viitorului guvern de coaliţie şi a declarat că cele trei forţe politice doresc să deturneze voinţa românilor, exprimată prin vot pe 6 decembrie.

Acesta a negat vehement informaţiile conform cărora, în cazul în care PNL şi USR-PLUS nu reuşesc să se înţeleagă în vederea formării unei majorităţi parlamentare, să se ajungă la un guvern minoritar, format din PNL şi UDMR, care să fie sprijinit în parlament de PSD, pe proiecte punctuale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.