Un vis, o carte, un plan, marca Sebastian Burduja. “Planul pentru România”, la toate chioșcurile de ziare din țară, la un preț promoțional, pe perioada sărbătorilor!

Începând de miercuri, cartea-eveniment a tânărului liberal, Sebastian Burduja, Planul pentru România”, este la toate chioșcurile de ziare din țară, cu un preț promoțional de numai 10 lei în perioada sărbătorilor. Vă invit la lectură și vă chem alături să împlinim împreună Planul pentru România”, a precizat vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

Reamintim că „Planul pentru România – Șapte revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem” este noua sa carte, apărută la Editura Litera, în care propune soluții la problemele de care ne-am săturat cu toții, idei și gânduri mai noi sau mai vechi, din toate experiențele sale în SUA și România. Sebastian Burduja crede că a venit timpul să ridicăm România mai sus decât a fost vreodată.

„La 30 de ani de la Revoluția Română, avem nevoie de șapte revoluții intelectuale și de un Plan pentru România. Cele mai importante schimbări în societate și momentele de cotitură în istoria unui neam au la bază o revoluție, sub o formă sau alta. Nu trăim vremurile în care eroii noștri mureau străpunși de săbii sau de gloanțe. Dar suntem datori să facem șapte revoluții dacă vrem să facem o țară în care vrem să rămânem”, spune Sebastian Burduja. Revoluția întoarcerii acasă, revoluția liderilor, revoluția cetățenilor, revoluția democrației, revoluția deschiderii, revoluția dezvoltării și, nu în ultimul rând, revoluția speranței conduc la Planul pentru România, un pariu pe care liberalul Sebastian Burduja îl face nu numai cu sine însuși dar și cu fiecare dintre noi, cei care nu am încetat să credem într-o Românie altfel, modernă, europeană, cu instituțiii credibile și puternice, respectată în întreaga lume.

“Peste aceste șapte revoluții, pe care trebuie să le ducem până la capăt, putem pune temelia unui nou Plan pentru România.  În fapt, o nouă paradigmă de creștere, bazată pe patru piloni esențiali: România inovatoare, România conectată, România verde și România sigură. Fiecare pilon include mai multe direcții strategice de acțiune, modele de bune practici și soluții concrete pentru România, totul pe baza unui set de fundamente teoretice privitoare la rețeta creșterii economice” mai punctează Burduja în cartea sa.

Mesajul lui Sebastian Burduja este extrem de clar: “Am ales să fac ce trebuie, aici, în țara mea. Și pentru țara mea. Pentru o Românie pe bune. Pentru o Românie pe merit. Pentru o Românie fără impostură. Visul meu este simplu: România din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă. Sunt Sebastian Burduja și aceasta este povestea mea. Și acesta este visul. Vă chem să-l împlinim împreună!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.