Firea pune tunurile pe Cîțu, Orban, Barna, Cioloș și Kelemen Hunor: „Gata. S-a împărțit ciolanul!”

Share:

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea a lansat un nou atac la adresa noii coaliţii de guvernare, după ce reprezentanţii PNL, USR-PLUS şi UDMR au anunţat că au încheiat negocierile pentru formarea noului guvern, acuzând-o că nu are nicio preocupare pentru nevoile românilor.

Gabriela Firea i-a luat în vizor în principal pe Ludovic Orban şi pe viitorul prim-ministru, Florin Cîţu, despre care spune că a prins bucata cea mare din „ciolan”.

„Gata. S-a impartit ciolanul. L-au facut mai lung si mai dolofan, sa ajunga la toata lumea! Cîțu – groparul finantelor -, a prins halca cea mai mare. Nici Orban – seful unui guvern falimentar nu s-a multumit doar cu un os de ros. Niciun program guvernamental, nicio strategie, nicio preocupare pentru oameni.

Fostul primar al Capitalei susţine că PNL a urmărit doar ca membrii actualului guvern să rămână în funcţii, amintind că ministrul Educaţiei, Monica Anisie a lăsat 400.000 de copii fără acces la mijloacele necesare desfăşurării cursurilor online.

„Să fie Orban mare stăpân! Să fie Cîțu și Anisie mari șefi! Asta e bătălia acum! Nu sprijinul pentru elevi și profesorii. “400.000 de elevi din trei milioane nu au acces la internet în locuinţele lor deoarece comunităţile în care trăiesc nu beneficiază de acest serviciu”, declara un responsabil de la Educatie. El mentioneaza că speră ca, “în doi ani, toţi aceşti elevi să aibă acces la internet”. A recunoscut azi subsecretarul de stat în Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Jean Badea.”, a mai scris Firea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.