Liderii USR-PLUS obțin maximul din negocierile cu PNL și UDMR: Șefia Senatului, un post de vicepremier și șase ministere grele!

0

Dan Barna a declarat la finalul negocierilor cu PNL că a fost găsită cea mai bună soluţie pentru a forma o majoritate parlamentară. Liderul USR a anunţat lista ministerelor preluate de coaliţia USR-PLUS.

Dan Barna a anunţat că portofoliile asumate de USR-PLUS sunt la Justiţie, Transporturi, Sănătate, Cercetare, Inovare şi Digitalizare, dar şi ministerul Economiei, cu partea de antreprenoriat IMM.

„Ziua de azi s-a dovedit un pas important spre o coaliţie stabilă în această perioadă complicată în care românii aşteaptă de la Guvern soluţii rapide, dar şi măsuri care să aşeze România pe un drum firesc de dezvoltare. Am găsit cea mai bună soluţie pentru a avea o majoritate parlamentară, dar şi un Guvern care să fie echilibrat.

Portofoliile asumate de USR-PLUS sunt la Justiţie, Transporturi, Sănătate, Cercetare, Inovare şi Digitalizare, dar şi ministerul Economiei, cu partea de antreprenoriat IMM”, a declarat Dan Barna.

Copreședintele USR PLUS a spus vineri seară, după negocierile de azi cu PNL și UDMR, că s-a reușit creionarea unei structuri de guvern suplă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.