Nicușor Dan sare în sprijinul industriei HoReCa. Noul primar general, decis să scutească terasele și restaurantele de taxe!

Nicuşor Dan a anunţat că în şedinţa Consiliului General de luni, 21 decembrie, vor fi discuţii privind eliminarea taxei de ocupare a domeniului public pentru terase şi restaurante, în perioada ianuarie – iunie 2021.

Nicuşor Dan a precizat că eliminarea taxei de ocupare a domeniului public pentru terase şi restaurante este o măsură care vine sprijinul sectorului HORECA, grav afectat de pandemie.

„Vom discuta luni, în şedinţa Consiliului General, ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase şi restaurante să fie zero în perioada ianuarie – iunie 2021. Este o măsură în sprijinul industriei HoReCA, serios afectată de epidemie, şi locurilor de muncă din domeniu. E important să susţinem micile afaceri din Capitală”, a scris Nicuşor Dan vineri pe Facebook.

Primarul general al Capitalei anunţa miercuri că în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 21 decembrie va fi făcut primul pas spre desfiinţarea companiilor municipale „costisitoare sau chiar falimentare din Bucureşti”.

Pe ordinea de zi se află desemnarea noilor reprezentanţi ai municipalităţii în Adunările Generale ale Acţionarilor (AGA) ale companiilor, aceştia având mandate clare şi limitate cu obiectivul desfiinţării societăţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.