Benny Adegbuyi, victorie fabuloasă împotriva lui Badr Hari. Titlul mondial, la un pas!

0

Benny Adegbuyi (foto: prosport.ro) a bifat, astfel, în faţa lui Badr Hari cea mai importantă victorie din carieră, în ciuda tuturor calculelor. Benny Adegbuyi și Dabo Doner lansează Bursa lui Benny, program prin care oferă sprijin tinerilor sportivi, informează Romaniatv.net.

Pus la podea în runda secundă, românul a reușit o dreaptă devastatoare, pe contră, în primele secunde ale rundei decisive.

„Mă simt incredibil. A fost o performanță fantastică, pe alocuri dramatică. Mă așteptam că va începe rapid, e un luptător senzațional. Dar cum v-am spus, sunt dur ca naiba! Știam că dacă îmi voi menține strategia, voi aduce durerea de care vă vorbeam. Când i-am aplicat un uppercut, am simțit că trebuie să merg mai departe. Cei din colț mi-au spus să merg peste el. Cred că i-am spart nasul. Îl respect, dar asta se întâmplă dacă a acceptat să intre în ring cu mine. Asta e, poate data viitoare e mai bun. Nu mă gândesc la un meci pentru centură cu Rico Verhoeven. Lăsați-mă să mă bucur de victoria asta! Mulțumesc pentru tot, România!”, a declarat Benny Adegbuyi.

După ce l-a învins pe Badr Hari, românul are acum șansa unui meci pentru titlul mondial la categoria grea. El trebuie însă să aștepte meciul dintre Rico Verhoeven și Jamal Ben Saddik, programat pe 30 ianuarie, pentru a vedea cine va fi viitorul său adversar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.