Senatoarea AUR, Diana Șoșoaca, avertizează: „Se încearcă infectarea mea cu COVID și internarea mea forțată”!

Diana Şoşoacă a publicat sâmbătă seară pe Facebook o filmare live, în care îşi anunţă urmăritorii că are informaţii din mai multe surse conform cărora ar urma să fie victima unui complot, informează Romaniatv.net.

Senatoarea Diana Şoşoacă susţine că mai multe persoane, fără legătură între ele, i-au atras atenţia să fie vigilentă, pentru că cineva ar plănui să o infecteze cu Covid şi să o interneze forţat.

Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregatește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor”, a precizat Diana Șoșoacă, pe Facebook.

„Dacă veți auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Șoșoacă.

Citește și
1 Comentariu
  1. VALENTIN PATRASCU spune

    Buna Doamna Diana va trebuie protectie la toti cei care sunteti acolo 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.