Ludovic Orban, după negocierile cu USR-PLUS și UDMR: „PNL este un partid viu, un partid cu mulți lideri puternici și nu pot fi toți mulțumiți!”

0

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că s-au făcut progrese importante în negocierile privind formarea coaliției.

„O să vă anunț că am făcut progrese foarte importante în negocierile pentru noul guvern. Programul mai are două segmente de discutat, dar sigur că au mai rămas lucruri de armonizat. Când vom finaliza discuțiile vom prezenta programul de guvernare. În ceea ce privește PNL, știți că noi dorim să se țină cont de realitățile economice.

PNL este un partid viu, un partid cu mulți lideri puternici și nu pot fi toți mulțumiți. N-am nici cea mai mică emoție la votul pentru șefia Camerei Deputaților. Am încredere în toți parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR, dar nu numai că mă vor vota pe mine, dar și la învestirea Guvernului și alegerea președintelui Senatului.

Când vom finaliza negocierile pentru noul guvern voi convoca BPN-ul PNL pentru a valida lucrurile negociate, oamenii nominalizați în funcțiile de ministru”, a spus Ludovic Orban, citat de stiripesurse.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.