Nicușor Dan nu cedează. Desființarea companiilor municipale ineficiente, o prioritate pentru primarul general!

Share:

Primarul Bucureștiului, Nicusor Dan, a anunțat, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, hotărârile pe care le-a adoptat Consiliul General al Capitalei în ședința din 21 decembrie. Printre altele, s-au ales cei doi viceprimari și au fost reduse la 0,5% taxa turistică și la 0% taxa de ocupare a domeniului public pentru terase și unități de alimentație publică.

„Am reușit să rezolvăm câteva lucruri importante în ședința de azi a Consiliului General al Capitalei. Au fost numiți noii reprezentanți în Adunările Generale ale Acționarilor din companiile și societățile municipale, au fost create două comisii speciale (Comisia specială pentru inovare și digitalizare și Comisia specială pentru monitorizarea companiilor municipale), au fost reduse la 0,5% taxa turistică și la 0% taxa de ocupare a domeniului public pentru terase și unități de alimentație publică.

De asemenea, consilierii generali, acum în formulă completă, au putut să aleagă cei doi viceprimari ai Bucureștiului, Horia Tomescu (USR PLUS) și Stelian Bujduveanu (PNL), cu care sunt convins că voi avea o bună colaborare pe parcursul întregului mandat.

Reafirm hotărârea de a merge înainte cu desființarea companiilor municipale ineficiente, iar mandatul pe care îl au noii reprezentanți ai municipalității în Adunările Generale ale Acționarilor este exact în acest sens. În ciuda obstrucțiilor PSD, mă bucur că azi s-a reconfirmat foarte clar majoritatea de dreapta din CGMB, ceea ce-mi dă încredere că proiectele pe care le-am propus bucureștenilor vor fi realizate”, a precizat noul primar general

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.