Sondajul care arata ca romanii s-au saturat de lideri politici duplicitari. Alianta pentru Unirea Romanilor a crescut la 15% in optiunile electoratului!

Share:

Centrul de Sociologie Urbana și Regională (CURS) a realizat prima anchetă sociologică după alegerile parlamentare din 6 decembrie, iar rezultatele, deşi la vârf sunt previzibile, în a doua parte a clasamentului relevă o schimbare spectaculoasă.

Surpriza alegerilor parlamentare a crescut foarte mult în ultimele două săptămâni, depăşind USR. O creştere uşoară se înregistrează şi la PSD, în vreme ce PNL stagnează, faţă de scorul obţinut la alegerile parlamentare, conform Stiripesurse.

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, dumneavoastră cu ce partid ați vota?”, răspunsurile arată în felul următor:

PSD – 35%

PNL – 26%

AUR – 15%

USR – 14%

UDMR – 4%

PMP – 2%

Pro România – 2%

Altul – 2%

La întrebarea „Credeți că în România lucrurile merg într-o direcție bună sau într-o direcție greșită?”, 74% dintre respondenţi consideră că lucrurile merg într-o direcţie greşită şi doar 19% cred că lucrurile merg într-o direcţie bună.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.