Premierul desemnat, Florin Cîțu, pune „punctul pe i”: Bugetul de stat pentru anul 2021, adoptat în jurul datei de 10 ianuarie!”

0

Premierul desemnat Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că bugetul de stat pentru 2021 nu va fi adopta până la finalul acestui an, asta deși negocierile pentru formarea noului Guvern s-au încheiat și Parlamentul a fost învestit.

Florin Cîțu a confirmat. Bugetul de stat pentru 2021 nu va fi adoptat anul acesta. Conform premierului desemnat, bugetul pe 2021 va fi adoptat în jurul datei de 10 ianuarie anul viitor.

Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat marţi seara că România trece printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică, și a dat asigurări că, alături de echipa de specialiști cu care va guverna, va reuși să reașeze economia pe picioare.

„România trece, în această perioadă, printr-o criză dublă, una de sănătate și una economică. Este rolul acestei guvernări să treacă cât mai rapid România prin criza de sănătate, cu cât mai puține costuri pentru români, și să reașezăm economia pe picioarele ei, sănătoasă.

Vin în fața dumneavoastră cu o echipă de profesioniști. În același timp, fiecare minister și fiecare ministru va avea obiective clare din partea Prim-ministrului, care vor fi monitorizate trimestrial. Mă voi asigura că aceste obiective vor fi duse la îndeplinire.

Și nu în ultimul rând, domnule Președinte, vă asigur de un parteneriat transparent și onest, pentru că împreună avem același obiectiv, dezvoltarea României. Mulțumesc!”, a spus Florin Cîțu.

Coaliția de guvernare PNL – USR PLUS – UDMR a mers miercuri la Parlament pentru a depune lista miniştrilor Cabinetului Florin Cîţu şi Programul de guvernare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.