Gabriela Firea desfiinteaza Guvernul Citu: „Nu va rezista prea mult!”

0

„Acest guvern nu va rezista prea mult. Vedem că deja au apărut primele disensiuni…”, a precizat Firea într-o intervenție la Antena3, referindu-se la nemulțumirea exprimată public de co-președintele USR-PLUS, Dacian Cioloș.

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a mai spus că „majoritatea fragilă” din Parlament pe care mizează noul guvern e un alt semn care arată că această construcție politică (PNL- USR PLUS – UDMR) nu va reuși să funcționeze.

„Sigur, UDMR își vede foarte bine interesul, cum a făcut de fiecare dată, însă ceilalți nu vor reuși să se înțeleagă (…)”.

Fireadat exemplul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, îndoindu-se de modul în care acesta va reuși să-și gestioneze portofoliul. „Voiculescu a mai fost ministru în guvernul tehnocrat Cioloș și nu a avut niciun succes în politicile de sănătate publică. Intenția sa de a privatiza structuri medicale, de a scumpi servicii medicale nu are cum să funcționeze în acest moment în România, unde nivelul de trai este încă foarte scăzut. Nu ne permitem să ridicăm prestațiile de sănătate la nivelul celor din țări mult mai dezvoltate (…)”, a comentat Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.