Premierul Citu, decis sa castige pariul unei guvernari eficiente: „Fiecare ministru va avea obiective clare care vor fi monitorizate trimestrial!”

Share:

Premierul Florin Cîțu și ministrul și Alexandru Nazare au susținut declarații de presă după intalnirea de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Temele abordate au fost proiectele bugetare pentru anul viitor, dar și obiectivele pentru care miniștrii vor fi monitorizați trimestrial.

„Proiecte de digitalizare si ANAF-ul au fost teme principale. Sper sa introducem efacutrare anul viitor. Acestea ar genera venituri la buget de doua puncte procentuale. Am vorbit despre buget, ne-am uitat pe executia si pe proiectele de investitii bugetate anul acesta. Unele au fost si executate. Fiecare ministru va avea obiective clare care vor fi monitorizate trimestrial. Domnul ministru (Alexandru Nazare, noul ministru de Finanțe, n.r.) va prezenta executia bugetara pe 11 luni. Avem incasari bune, deficitul a crescut in parametri estimati”, a precizat premierul Citu.

Prim-ministrul Citu a precizat că se va întâlniri cu reprezentanții sistemului bancar pentru a aborda problema amânării ratelor populației. Cîțu a amintit și faptul că România este pregătită pentru perioada de după BREXIT.

În plus, fostul ministru de la Finanțe a afirmat că se va vaccina atunci când îi va veni rândul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.