Cele mai frumoase si amuzante mesaje de Sfantul Stefan in plina pandemie de Covid-19

Mesaje Sfântul Ştefan. Biserica ortodoxă îl prăznuiește pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, pe Sfântul Apostol Întâiul Mucenic și Arhimandrit ŞTEFAN, condamnat la moarte în anul 33, de autoritățile iudaice, cel care a vestit și a mărturisit credința în Hristos, deschizând drumul unui impresionant șir de martiri creștini, pedepsiți pentru credința lor.

Peste 450.000 de români îşi serbează onomastică de Sfântul Ştefan, cei mai multi fiind bărbaţi – circa 330.000, iar cele mai răspandite nume sunt Ştefan, Ştefania şi Istvan.

De asemenea, circa 120.000 de femei poartă nume derivate din Ștefan, respectiv Ștefania, Ștefana, Fănica, Fănuța și Fana.

– „Mult noroc si tot ce-ti doresti. La multi ani, ŞTEFANIA!”

– Fie ca SFÂNTUL ŞTEFAN sa-ti indeplineasca toate dorintele!

– Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani, ŞTEFAN!

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lumea sa gasesti numai fericire. La multi ani, ŞTEFAN!

– Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, ŞTEFAN!

– Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, ŞTEFAN!

– Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine. La mulţi ani, ŞTEFAN!

– Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ SFÂNTUL ŞTEFAN să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani, ŞTEFAN!

– Cu simple cuvinte/ Îţi urez fierbinte/ Mulţi ani înainte!/ Ani cu cer senin şi noroc deplin/ Ani cu porţi deschise/ Pentru nenumăratele tale vise!/ LA MULŢI ANI, ŞTEFAN!

Mesaje Sfântul Ştefan.- ŞTEFAN – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani, ŞTEFAN!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.